Handikappad

Seriöst, just nu råder det stor panik kring Jean Ejdan, Anledningen - Min mobil har dött!

Den sorgliga historian kan vi följa så långt tillbaka som för hela två dagar sedan. Det var en mörk söndagskväll och Jean Ejdan satt nedsjunken i sin tv-fåtölj, fortfarande något dåsig efter lördagkvällens bravader. Denna kvällen så rådde en något annorlunda stämning i lägenheten, en stämning som Jean inte riktigt kunde sätta fingret på.

Söndagkvällen övergick till natt och Jean låg och sov dreglandes framför tvn, plötsligt vaknar han upp och kommer på vad det är! MOBILTELEFONEN!! Den har inte ringt sedan förmiddagen, panik utbryter, fjärrkontrollen flyger ner på golvet, Jean snubblar ner på golvet i tumultet som råder innan han hittar lampknappen. Krypandes på alla fyra så når han till sist sin mobiltelefon.

Oron och rädslan är stor när han knappar in de första siffrorna på ett telefonnummer han slagit många gånger förr, vad kommer att hända? Han fruktar det värsta.

Och mycket riktigt. Ingen ton kommer fram, inte ens en sur tant som säger att abbonenten inte är tillgänglig. Fylld av desperation och förtvivlan slår hin nummret en gång till men ingenting händer. Detta får bara inte hemma! Telefonen fungerar men den hittar inget nät!

Ögonen tåras och Jean kryper ihop i fosterställning i säng, snyftandes somnar han till sist in i en natt fylld av mardrömmar.

Måndagen blir inte bättre, desperationen ökar och allt hopp verkar borta. Efter att ha försökt ringa tjugo olika abbonenter utan att lyckas koppla upp prövar han till slut sitt sista hopp - 112. Jean har en idé om att be larmcentralen koppla honom vidare till sin operatör, men trots förhoppningar så slutar även detta försök i en missräkning - telefonen kopplar fortfarande inte upp.



---------------------------------------------------

Så nu står man där, varit utan telefon i snart tre dagar och känner mig helt handikappad och handlingsförlamad. Jag kan ingenting göra men fick nyss tag på 3 som inte visste vad felet var. Men förhoppningsvis löser det sig innan veckan är slut.